Geen producten gevonden...
2K Games

Rainbowsix Vegas 2 - PS3 [Gebruikt]


Rainbowsix Vegas 2 [Gebruikt] voor de Playstation 3 bij Epic Games met Garantie en omruilgarantie!

Merk: 2K Games
EAN: 3307210413529
Beschikbaarheid: Op voorraad

De bevrijding van Las Vegas was een enorme klus voor het Team Rainbow Six. Zo blijkt maar weer uit Tom Clancys Rainbow Six: Vegas 2. Deze tactische shooter loopt parallel aan het eerste deel en volgt een ander team werkzaam in de bekendste gokstad van de Verenigde Staten. Aan het hoofd van deze groep soldaten staat Bishop, een directe collega van Rainbow Six Vegas 1-bevelhebber Logan Keller. Ook hij en zijn mannen staan loodrecht tegenover Alvarez Cabrero, een terrorist met snode plannen voor Las Vegas.
Observe, Plan en Assault

Net als in Vegas 1 draait Tom Clancys Rainbow Six: Vegas 2 om het OPA system. OPS staat voor Observe, Plan en Assault en is een authentieke tactiek die bestaande antiterreureenheden van over de gehele wereld toepassen. Ook in de Rainbow Six-franchise heeft deze strategie zijn nut inmiddels bewezen. En het belang van een vlekkenloze uitvoering van het OPA-system neemt alleen maar toe in Tom Clancys Rainbow Six: Vegas 2. Terroristen reageren nog altijd uiterst intuïtief op de acties van team Rainbow Six. Bovendien maken zij in deze game gebruik van een georganiseerde hiërarchie; terroristenleiders dienen voortaan als respawn point voor hun team. Zolang de leiders niet uitgeschakeld zijn, mag Team Rainbow Six rekenen op flinke weerstand.
Assistentie is altijd dichtbij

Gelukkig staat Bishop, of beter gezegd jij, er niet alleen voor in het door terroristen bezette Las Vegas. Tom Clancys Rainbow Six: Vegas 2 bevat een uitgebreide co-op gameplay die assistentie van een andere gamer snel mogelijk maakt. Dankzij de jump in, jump out mode stapt elke tweede speler op elke moment van de campagne moeiteloos binnen waarna hij onmiddellijk de nodige assistentie kan verlenen. Geen herstart is dus vereist om tijdens een al opgebouwde spelsessie met zijn tweeën deel te nemen aan een off- als online co-op story mode of co-op terrorist mode.

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »