Geen producten gevonden...
Activision

Call of Duty Black Ops 3 - Xbox 360


Call of Duty Black Ops 3 voor de Xbox 360 (xbox 360)

Merk: Activision
EAN: 5030917162190
Beschikbaarheid: Op voorraad
Call of Duty: Black Ops 3 voor de Xbox 360 (internetverbinding vereist om te kunnen spelen)
Activision heeft onlangs laten weten dat de game zonder campaign uit zal komen op de oudere generatie consoles. Bezitters van een Xbox 360 en PlayStation 3 zullen dus alleen de multiplayer- of zombiemodus kunnen spelen. Let op! Voor deze game is dus internetverbinding vereist om te kunnen spelen. 

Call of Duty: Black Ops III zet de speler in een toekomst waar biotechnologie een nieuwe soort Blacks Ops soldaat mogelijk heeft gemaakt. Call of Duty: Black Ops III voor PlayStation 3 en Xbox 360 bevat enkel twee modi: Multiplayer en Zombies, die fans voorziet van een grootschalige multiplayer en een volledige nieuwe film-noir Zombies avontuur.
Call of Duty: Black Ops III voor [PlayStation 3/Xbox 360] bevat ook de originele Call of Duty: Black Ops.

BEREID JE VOOR OP EEN NIEUWE LEVELED-UP MULTIPLAYER:

• Nieuw bewegingssysteem: Call of Duty: Black Ops III bevat een nieuw momentum-based chained-movement system, die het voor spelers mogelijk maakt om op een vloeiende manier door de omgeving te bewegen. Hierbij krijgt de speler de mogelijkheid om gebruik te maken van gecontroleerde thrust jumps, slidings, en indrukwekkende vaardigheden in veelvoudige combinaties, terwijl je nog steeds complete controle over je wapen behoudt.


• Verfijnde Map Designs: Maps zijn van de grond af aan gemaakt voor het nieuwe bewegingssysteem, waardoor spelers, zowel met traditionele, als met gevorderde tactieken en manoeuvres succesvol kunnen zijn.

• Specialist Characters: Black Ops III multiplayer introduceert ook een nieuw Specialist Character system, die de manier waarop spelers gevechten aangaan fundamenteel verandert. Het nieuwe Character System geeft de spelers de mogelijkheid om zich de specifieke character’s battle-hardened capabilities en weapons meester te maken in elke strijd.

BEVECHT DE UNDEAD IN EEN VOLLEDIG NIEUW HORROR VERHAAL:
• Volledig nieuw verhaal: Black ops III levert een kenmerkend Zombies aanbod – een volledige – speel ervaring met zijn eigen onderscheidende verhaallijn.

• XP progressie systeem: Zombies bevat een volledig op XP gebaseerde progressiesysteem die diepte en herspeelbaarheid toevoegt aan de uitdagende Zombies gameplay die de fans zijn gaan verwachten.

Call of Duty: Balck Ops III [PlayStation 3/Xbox 360] versie bevat geen co-op or single-player campagne gamemode en bevat niet alle functies die aanwezig zijn in de [Playstation 4/Xbox one] versie. Spelprestatie verschilt per platform. Voor meer details bezoek callofduty.com/blackops3/features.
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »