Geen producten gevonden...
Activision

Call of Duty Black ops - Declassified - Ps Vita [Gebruikt]


Call of Duty Black ops - Declassified [Gebruikt] voor de Playstation Vita - PS vita [Gebruikt] bij Epic Games met Garantie en omruilgarantie!

Merk: Activision
EAN: 5030917114045
Beschikbaarheid: Op voorraad
Call of Duty: Black Ops 2 - Declassified is een schietspel voor de Playstation Vita. Het grote schietwerk van de Playstation 3 is nu voor het eerst te zien op een draagbare spelcomputer. Declassified vertelt een uniek verhaal waarin de Black Ops een nieuwe geheime opdracht moeten uitvoeren.

Het verhaal van Declassified valt precies tussen die van Black Ops en Black Ops 2 in. Ook wat betreft zijn specifieke eigenschappen zit de game vol herkenbare opties. Zo kunnen gamers vier tegen vier online tegen elkaar spelen in een Team Deathmatch- of Kill Confirmed-modus.

Gamers kunnen zelf hun soldaat samenstellen met een eigen klasse (sluipschutter bijvoorbeeld) en de nieuwe Pick 10-methode. Pick 10 maakt het mogelijk om een maximum van tien speciale opties toe te wijzen aan je karakter, hetgeen elke speler uniek kan maken.

Daarnaast vormen de Special Ops-missies een belangrijk onderdeel van Call of Duty: Black Ops 2 Declassified. Spelers kunnen niet alleen via een draadloze verbinding met elkaar samenwerken aan verschillende missies, voor het eerst wordt de serie voorzien van de Special Ops Story mode waarin gamers een speciale verhaal voor twee spelers voorgeschoteld krijgen. Bammm!! Die is raak!
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »