Geen producten gevonden...
Activision

The Walking Dead Survival Instinct - Xbox 360 [Gebruikt]


The Walking Dead Survival Instinct [Gebruikt] - voor de Xbox 360 bij Epic Games met Garantie en omruilgarantie!

Merk: Activision
EAN: 5030917123368
Beschikbaarheid: Op voorraad
In deze bloedstollende first person shooter, gebaseerd op de gelijknamige TV-reeks, kruip jij in de huid van Daryl Dixon. Samen met zijn broer Merle beleven ze een griezelig, onvergeeflijk avontuur tijdens hun tocht doorheen het landelijke Georgia op weg naar het veilige - of dat is tenminste toch het gerucht - Atlanta. Onderweg krieoelt het van de zombies, wat ervoor zorgt dat de broertjes alles uit de kast moeten halen om te kunnen overleven. Onderweg zullen Daryl en Merle andere personages ontmoeten, en het is aan de speler om te beslissen of ze deze overlevenden meenemen tijdens hun tocht, of simpelweg achterlaten...

In Walking Dead - Survival Instinct krijg je de keuze om de confrontatie met de zombies aan te gaan, of om ongezien voorbij deze wandelende lijken te sluipen. Waar je ook voor gaat, het resultaat zal er niet makkelijker op worden. De ondoden gebruiken namelijk zowat al hun zintuigen (zicht, gehoor, tast en reukzin) om je op te sporen en aan stukken te scheuren. Daarenboven zijn kogels, voedsel en andere levensnoodzakelijke hulpmiddelen extreem schaars in deze post-apocalyptische wereld. De speler zal met andere woorden twee keer moeten nadenken alvorens een schot te lossen, of een hapje te eten om energie bij te krijgen.

- Gebaseerd op de gelijknamige AMC-reeks "The Walking Dead".
- Ontwikkeld door Terminal Reality, bekend van onder andere Ghostbusters: The Video Game, Kinect Star Wars en de BloodRayne-reeks.
- Acteurs Michael Rooker (Merle) en Norman Reedus (Daryl) verlenen hun stem aan de hoofdpersonages uit Walking Dead - Survival Instinct.
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »