Geen producten gevonden...
Konami

Pro evolution Soccer 2011 - PS3 [Gebruikt]


Pro evolution Soccer 2012 -pes 2012 - [Gebruikt] voor de Playstation 3 bij Epic Games met Garantie en omruilgarantie!

Merk: Konami
EAN: 4012927053065
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Pro Evolution Soccer-serie staat al jaren bekend als meest realistische voetbalsimulatie. Pro Evolution Soccer 2011 trekt de langlopende voetbalserie naar een hoger niveau met een aantal ingrijpende verbeteringen en veranderingen. Een potje virtueel voetballen is nog nooit zo realistisch geweest!

Uiterste precisie


Eén van de grootste vernieuwingen van Pro Evolution Soccer 2011 is de speciale powerbar waarmee je de kracht van elk schot en pass nauwkeurig kunt bepalen. Naast de powerbar geven de shot- en stamina-meter je inzicht in de fitheid van je speler. Van steekpasses tot lange ballen en uitgebreide één-twee's; de bal kan werkelijk overal met de uiterste precisie komen!

Realistischer dan ooit


Pro Evolution Soccer 2011 brengt de voetbalactie haast fotorealistisch op je beeldscherm! De animaties zijn flink verbeterd door de meer dan 1000 nieuwe bewegingen die met behulp van motion capture-technologie in Pro Evolution Soccer 2011 zijn verwerkt. De verschillende spelers zijn hierdoor met of zonder bal niet van echt te onderscheiden!

Champions League


De Champions League is in Pro Evolution Soccer 2011 aanwezig. Verder heeft de vertrouwde Master League een aantal ingrijpende veranderingen ondergaan. Zo gaat deze geliefde spelmodus voor het eerst online waarbij gamers tegen elkaar op de beste spelers kunnen bieden. Dit alles in een poging om een perfect team samen te stellen en de beste van de wereld te worden!

Belangrijkste eigenschappen Pro Evolution Soccer 2011    • Speciale powerbar geeft je uiterste precisie

    • Duizend nieuwe animaties maken de actie op het veld nog realistischer

    • Online spelen tegen andere gamers in uitgebreide multiplayer modus

  • De enige voetbalgame met het Champions League-toernooi


De koning van de voetbalgames is terug met Pro Evolution Soccer 2011!

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »