Geen producten gevonden...

Disclaimer

(Kamer van Koophandel: 63037211), hierna te noemen Epic Games, verleent u hierbij toegang tot www.epicgames.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Epic Games behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
Beperkte aansprakelijkheid
Epic Games spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Epic Games.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Epic Games.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Epic Games nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Extra informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.
Wij behouden ons alle rechten voor.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »