Geen producten gevonden...
Ubisoft

Splinter Cell Conviction - Xbox 360 [Gebruikt]


Splinter Cell Conviction [Gebruikt] - voor de Xbox 360 bij Epic Games met Garantie en omruilgarantie!

Merk: Ubisoft
EAN: 3307210329486
Beschikbaarheid: Op voorraad
In Splinter Cell: Conviction speel je voormalig geheimagent Sam Fisher die de moord op zijn dochter wil wreken. Zijn oude superieuren steunen Sam niet langer, en hebben zich tegen hem gekeerd. Nu de hele wereld tegen je is, neem je het heft in eigen hand. Je hangt de beroemde nachtkijker aan de wilgen en vertrouwt à la Jason Bourne enkel op je reactievermogen en improvisatietalent.

Splinter Cell: Conviction biedt compleet nieuwe gameplay waarbij fans van de serie regelmatig op het verkeerde been worden gezet. Zo is de berekende tactische aanpak uit de eerdere games ingeruild voor snelle filmische actie. Fisher loopt in een hoger tempo door de verschillende omgevingen en verdient nieuwe aanvallen, zoals 'Mark and Execute' door vijanden van dichtbij uit te schakelen. Hiermee kun je meerdere vijanden selecteren en met één druk op de knop razendsnel executeren.

In Splinter Cell: Conviction kan Sam ongezien in een menigte opgaan en de omgeving als wapen gebruiken. Als voortvluchtige leer je snel beslissingen te nemen en kun je kiezen om rustig met een groepje burgers mee te lopen of juist chaos creëren om vijanden kwijt te raken. Met behulp van oude vrienden krijg je toegang tot de de zwarte markt waar je allerlei vette gadgets en wapens kunt aanschaffen.

Je dochter is dood, oude regels gelden niet meer, bereid je voor op bikkelharde actie in Splinter Cell: Conviction!
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »